Leadgeneratie voor advocaten

Deelnemen?

Bent u advocaat en op zoek naar waardevolle leads? Wij groeien hard en hebben regelmatig plek voor nieuwe deelnemers. Vult u het contactformulier in en vermeld daarbij de regio en het rechtsgebied. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bepreken.

Voordelen van Eleads

Eleads houdt voortdurend nieuwe ontwikkelingen binnen het juridische domein in de gaten en zorgt dat relevante nieuwe informatie over wetgeving en jurisprudentie beschikbaar komt op haar websites en socials. Rechtzoekenden kunnen deze informatie vinden en als hulp van een professional nodig is, kan daarom verzocht worden middels een contactformulier. Deze formulieren worden direct doorgestuurd naar aangesloten advocaten op basis van het door de rechtzoekende gekozen rechtsgebied en regio. Van de doorgestuurde contacten wordt ongeveer 50% een dossier. Aangesloten advocaten krijgen maandelijks een factuur voor de doorverwezen contacten.

Kwalitatieve leads

Bespaar tijd en moeite door direct in contact te komen met potentiële cliënten die daadwerkelijk op zoek zijn naar juridische hulp binnen jouw expertisegebied.

Gepersonaliseerde Matchmaking

Verhoog de kans op conversie door leads te ontvangen die nauw aansluiten bij jouw praktijkgebied en vaardigheden.

Tijdsbesparing en Efficiëntie​

Besteed minder tijd aan werving en meer tijd aan daadwerkelijke juridische werkzaamheden, wat resulteert in een hogere productiviteit.

Verminderde Acquisitiekosten​

Voorkom verspilling van middelen aan niet-relevante prospects en concentreer je op leads die daadwerkelijk interesse hebben.

Direct Contact met Potentiële Cliënten​

Ontvang direct contactinformatie van geïnteresseerde cliënten, waardoor je snel kunt reageren op hun juridische behoeften.

Wie zijn Eleads

Eleads is een van de grootste leadgeneratorbedrijven op juridisch gebied in de Nederlandse markt. Middels 9 websites informeren we ongeveer 700.000 rechtzoekenden op jaarbasis. Hiervan worden ongeveer 12.000 doorverwezen naar bij ons aangesloten advocaten.

Ralph Hoogeveen

Ralph is eigenaar van Eleads en tevens advocaat, en werkzaam geweest op verschillende rechtsgebieden. Juist deze achtergrond maakt dat Ralph precies weet waar rechtzoekenden naar op zoek zijn en welke advocaten passend zijn voor verschillende problemen.

Erik Meis

Erik is eigenaar van Eleads en als advocaat werkzaam op het gebied van arbeidsongeschiktheidszaken. Binnen dit rechtsgebied behoort hij tot de top van Nederland. Erik heeft net als Ralph tevens een achtergrond in de algemene praktijk, zodat hij ook goed is in het verwijzen van rechtzoekenden naar regionale specialisten.

Geloof niet alleen op ons woord

Ontvang vandaag nog hoogwaardige leads die aansluiten bij jouw expertise

 Begin nu met het aantrekken van waardevolle cliënten en het vergroten van jouw succes.”

Bedrijfsgegevens

Eleads B.V.
Plesmanweg 9
7602PD Almelo
KvK: 71586601

Social Media & Contact

   088 180 380

   Contact opnemen

© 2023 Eleads BV | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Cookies | Sitemap